Koekäyttöä varten voitte tilata ilmaisen demoympäristön osoitteesta info@stafferi.fi. Demoversiossa on täysiveriset työvuorosuunnittelun ja miehityssuunnittelun ominaisuudet. SMS -ominaisuudet ovat poistettu käytöstä sekä raportteja ja näkymiä ei ole viilattu asiakastarpeen mukaisesti.

Lisätkää viestiin organisaationne koko (kymmenen hengen tarkkuudella) ja asiantuntijamme ovat Teihin yhteydessä mahdollisimman nopeasti ja sopivat jatkotoimenpiteistä.

Proof of Value -demo pyrkii osoittamaan konkreettisesti Stafferin tuoman lisäarvon työvuorosuunnitteluun ja miehityssuunnitteluun. Demo-organisaatio on maksuton ja ei sido jatkotoimenpiteisiin. Myöskään demoympäristön konfiguroinnista emme veloita. Asiakkaan organisaatiolta edellytetään jonkin verran työtä perustietojen toimittamisen muodossa mutta muutoin demo on täysin kustannusvapaa.

Demoympäristöt ovat osoittautuneet varsin toimivaksi keinoksi todeta käytännössä Stafferin kyvykkyys ja lisäarvo.


Kuva 135 hengen demo-organisaation työvuorolistanäkymästä. Työvuoro-koodit voidaan konfiguroida vapaasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti, esimerkin omaisesti aamuvuoro on kuvattu 0700 -koodilla alkavan kellonajan mukaisesti ja iltavuoroon käytetty IV-lyhennettä.