Nykyaikainen työvuorosuunnitteluohjelma mahdollistaa työvuorojen ja vuoromiehityksen suunnittelun läpinäkyvästi sekä paikkariippumattomasti – tarvitset vain internet -yhteyden ja www-selaimen. Tuotannon ja toimintojen tehostuessa seuraava askel on miehitysten tehostaminen tehokkaan työvuorosuunnittelun avulla. Yli- tai alimiehitetty vuoro on yritykselle suoraa kulua ja toistuessaan pahimmillaan useita kertoja viikossa se kerryttää vuositasolla sievoisen summan rahaa. Tähän päälle kun lasketaan tehottomien työkalujen avulla ylläpidetyt vuoro- ja miehityslistat niin kokonaiskustannukset voivat olla yllättävän suuret. Tarvittaessa Staffer voi hallita myös työajanseurantaa sisään- ja ulosleimauksineen sekä syykoodeineen. Leimauspalvelua voi käyttää myös mobiilisti ja paikallaololistat ovat nähtävissä reaaliajassa.


Stafferin perustoimintaperiaate on yksinkertainen. Työnjohto ylläpitää henkilöiden vuorokiertoa ja tapahtumia. Sairaslomat, vapaat yms. tapahtumat merkitään kalenteriin ja järjestelmä koostaa päivä- ja vuorokohtaisen näkymän paikallaolevista henkilöistä. Näkymässä henkilöt on jaoteltu oletustyöpisteilleen ja muokkaus tapahtuu drag&drop-periaatteella. Vuoromiehityksen ja työvuorojen suunnittelu ei ole koskaan ollut helpompaa – voit suunnitella esim. loma-ajan miehityksiä helposti ja läpinäkyvästi. Näin aikaa vapautuu tärkeämpiin työtehtäviin, esimerkiksi tuotannon valvontaan.

Miehityksen seuranta

Miehitysten seurannan avulla voidaan tarkastella eri työvuoroissa olevaa miehitystä. Näin voidaan varmistaa, että resurssit kohdistuvat oikein; paikalla on tarpeeksi työntekijöitä ja toisaalta vältetään myös mahdollinen ylimiehitys. Yhdistettynä tarvittaviin työpistekohtaisiin minimimiehityksiin ja taitoihin työvuorosuunnitteluohjelma auttaa pitämään miehityksen aina optimaalisena.

Kaikki tieto tallentuu pilvipalveluumme, joten miehitys- ja vuorolistat ovat aina ajantasalla missä tahansa internet-yhteyden omaavassa laitteessa. Henkilökunnalle voi antaa mahdollisuuden hyväksyttää vapaitaan palvelun kautta. Palvelu on suunniteltu hyvin muokattavaksi, olemme käytännössä räätälöineet palvelun aina asiakaskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Uskallamme väittää, että asiakkaalle tuotettu arvo on huomattavasti suurempi, kuin palvelusta koituva kustannus. Seisomme vahvasti palvelumme takana ja tämän osoituksena palvelun irtisanomisaika on yksi sekunti. Tarvittaessa voitte siis lopettaa palvelun ilman lisäkuluja välittömästi.

Voit tilata ilmaisen demon täältä.